این بیماری با خوردن تخم انگل ژیاردیا که در غذا و آب آشامیدنی آلوده وجود دارد، ایجاد می شود. علائم ژیاردیازیس ممکن است شامل موارد زیر باشد:
به ویژه اگر در خانواده سابقه بیماری سلیاک وجود دارد، احتمال ابتلای کودک به آن بسیار بالاست. سلیاک یک بیماری ژنتیکی است که میتواند از پدر و مادر به کودک منتقل شود.
همچنین داشتن آگاهی و اطلاعات کافی بیمار در مورد مواد غذایی حاوی پروتئین گلوتن برای پیشگیری از بروز این حساسیت امری ضروری است.
با این حال، تحقیقات نشان نمی دهد که این رژیم غذایی برای افرادی که بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن غیر سلیاک ندارند مفید باشد.
اگر کودک را واردار به رعایت رژیم غذایی بدون گلوتن نکنید، او را در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار خواهید داد.
بیماری سلیاک قابل درمان نیست و تنها راه اینست که در طول دوره زندگی کودک یک رژیم غذایی فاقد گلوتن داشته باشد. درمان بیماری سلیاک در کودکان معمولا به واسطه پرهیز از مواد غذایی حاوی گلوتن انجام می شود.
در حالی که رنگ سبز کاملا طبیعی است، اگر رنگ مدفوع از قهوه ای به سبز کامل تبدیل شده است، ممکن است به معنای یک چیز باشد. یا مقدار زیادی غذاهای سبز رنگ مانند اسفناج را به رژیم غذایی خود اضافه کرده اید یا مدفوع خیلی سریع از بدن شما عبور می کند.
چهار چوب کبریت رو جابجا کنید تا دو فلش کوچک درست شه
دلایل دیگر و کمتر جدی نیز برای این تغییر رنگ وجود دارد. غذاهایی مانند چغندر، زغال اخته، ژلاتین قرمز یا آب گوجه فرنگی نیز می توانند باعث رنگ قرمز مدفوع شوند.
● گذشته از سوءتغذیه، بیماری سلیاک همچنین می رنگ مدفوع در بیماری سلیاک نی نی سایت تواند باعث آسیب به روده بزرگ و آسیب جزئی تر به سایر اندام ها شود.
علاوه بر کاهش رشد، کودکانی که با نارسایی در رشد مواجهند، ممکن است نقاط عطف رشدی خود، مانند توانایی غلت زدن، نشستن، ایستادن و راه رفتن را از دست بدهند و کسب مهارتهای ذهنی و اجتماعی در آنها به تاخیر بیافتد.
در بسیاری از غذاها، داروها و محصولاتی که روزانه مصرف میشوند، گلوتن وجود دارد. داروهایی مانند داروهای تجویزی و بدون نسخه و ویتامینها و مکملها ممکن است دارای گلوتن باشند.
افراد مبتلا بعد از تشخیص قطعی این بیماری خود ایمنی، باید تا حد امکان از مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن خودداری کنند تا علائم آنها بهبود یابد.
سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.
Comments on “Getting My بیماری سلیاک دهم To Work”